Târg de locuri de muncă la Huşi

Data publicării: decembrie 2015

În cadrul proiectului "F.O.R. - Formare şi Ocupare pentru mediul Rural", Centrul Diecezan Caritas Iaşi a organizat luni, 7 decembrie 2015, începând cu ora 10.30 al treilea Târg de locuri de muncă, la sediul din Strada 1 Decembrie, nr. 9, înlocalitatea Huşi (jud. Vaslui).

Obiectivul târgului de locuri de muncă a fost facilitarea contactului angajatorilor locali cu beneficiarii proiectului "F.O.R. - Formare şi Ocupare pentru mediul Rural" care au finalizat un curs de formare profesională şi se află în căutarea unui loc de muncă.

La eveniment au participat aproximativ 30 de persoane, interesate să se integreze pe piaţa muncii.

Târgul de locuri de muncă a vrut să vină în sprijinul angajatorilor, oferindu-le posibilitatea recrutării şi selectării personalului adecvat activităţii pe care o desfăşoară, dar şi al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Proiectul "F.O.R. - Formare şi Ocupare pentru mediul Rural", POSDRU/135/5.2/S/127786, este cofinanţat din "Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!" având ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor profesionale şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanele vulnerabile din mediul rural, din regiunile Nord-Est şi Sud-Est ale României, din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Galaţi.