Târg de locuri de muncă la Roman

Data publicării: noiembrie 2015

În cadrul proiectului "F.O.R. - Formare şi Ocupare pentru mediul Rural", Centrul Diecezan Caritas Iaşi a organizat miercuri, 25 noiembrie 2015, începând cu ora 09.30 un Târg de locuri de muncă, în incinta Restaurantului Brăduţul, Bd. Republicii, Roman.

Obiectivul târgului de locuri de muncă a fost facilitarea contactului angajatorilor locali cu beneficiarii proiectului "F.O.R. - Formare şi Ocupare pentru mediul Rural" care au finalizat un curs de formare profesională şi se află în căutarea unui loc de muncă.

La eveniment au participat reprezentanţi ai 3 de firme din Roman. Din cele peste 45 de persoane prezente, interesate să se integreze pe piaţa muncii, o parte au fost selectate în vederea angajării.

Târgul de locuri de muncă a venit în sprijinul angajatorilor, oferindu-le posibilitatea recrutării şi selectării personalului adecvat activităţii pe care o desfăşoară, dar şi al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, oferindu-le oportunitatea de alege din oferta de locuri de muncă existentă sau de a se reorienta profesional.

Proiectul "F.O.R. - Formare şi Ocupare pentru mediul Rural", POSDRU/135/5.2/S/127786, este cofinanţat din "Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!" şi are ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor profesionale şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanele vulnerabile din mediul rural, din regiunile Nord-Est şi Sud-Est ale României, din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Galaţi.