Invitaţie la Târg de locuri de muncă în Suceava

Data publicării: septembrie 2015

Centrul Diecezan Caritas Iaşi în parteneriat cu Agenţia Judeţeană de Ocuparea Forţei de Muncă Suceava organizează luni, 12 octombrie 2015, începând cu ora 10.00 un Târg de locuri de muncă, la Shopping City Suceava, Calea Unirii, nr. 27B

Obiectivul târgului este de a facilita contactul angajatorilor locali cu beneficiarii proiectului „F.O.R. - Formare şi Ocupare pentru mediul Rural” care au finalizat un curs de formare profesională şi sunt în căutarea unui loc de muncă.

Evenimentul vine în sprijinul angajatorilor, oferindu-le posibilitatea recrutării şi selectării personalului adecvat activităţii pe care o desfăşoară, dar şi al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, oferindu-le oportunitatea de alege din oferta de locuri de muncă existentă sau de a se reorienta profesional.

Mai multe detalii se pot obţine de la sediul Caritas Suceava, strada Tudor Vladimirescu, tel. 0230-530022; 0729-550034.

Proiectul "F.O.R. - Formare şi Ocupare pentru mediul Rural" este cofinanţat din "Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!" şi are ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor profesionale şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanele vulnerabile din mediul rural, din regiunile Nord-Est şi Sud-Est ale României, din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Galaţi.