Întâlnire de lucru cu echipa proiectului

Data publicării: septembrie 2015

Echipa proiectului "Formare şi Ocupare pentru mediul Rural" s-a întâlnit la sediul Centrului Diecezan Caritas Iaşi pentru o întâlnire de lucru în ziua de 10 septembrie 2015. Pe ordinea de zi au fost mai multe puncte printre care:

- prezentarea graficului activităţilor, şi a noilor activităţi ce se vor desfăşura în perioada următoare;

- desfăşurarea activităţilor de consiliere şi orientare profesională;

- activitatea de formare, noua serie a cursului de Îngrijitoare bătrâni la domiciliu ce va începe la Stănileşti (jud. Vaslui);

- activităţi în vederea pregătirii târgurilor de locuri de muncă;

- serviciile de sprijin şi suport pentru persoanele dependente din fiecare locaţie;

- analiza indicatorilor.

Proiectul "F.O.R. - Formare şi Ocupare pentru mediul Rural" este cofinanţat din "Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!" şi are ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor profesionale şi facilitarea integrării pe piaţa muncii a persoanele vulnerabile din mediul rural, din regiunile Nord-Est şi Sud-Est ale României, din judeţele Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Galaţi.