Schimb de bune practici la Pârgăreşti şi Suceava

Data publicării: noiembrie 2014

În perioada 10-14 noiembrie 2014, s-a desfăşurat la Suceava şi la Pârgăreşti (jud. Bacău) activitatea Schimb de bune practici. Aceasta face parte din proiectul "Formare şi Ocupare pentru mediul Rural", derulat de Centrul Diecezan Caritas Iaşi în colaborare cu Caritas Münster.

Formatorii din Germania au susţinut modulele de formare pentru beneficiarele proiectului, calificarea Îngrijitoare bătrâni la domiciliu. Tematica cursului a cuprins aspecte privind: îngrijirea corpului, profilaxia escarelor, trombozelor şi a pneumonie, mobilizarea, stimularea bazală şi mişcarea kinestetică. În aceste zile formatorii au împărtăşit din experienţa lor participantelor şi echipei Caritas.

Suceava:

Pârgăreşti: